Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Επτανήσου & Έλλης Τ.Κ. 27200 Αμαλιάδα
ΤΗΛ-ΦΑΞ: 26224.00683

Αμαλιάδα 16 Οκτωβρίου 2011
...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 στις 10.30 το πρωί στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, η έκτακτη Γενική Συνέλευσή μας με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την νέα νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Μεταφορών βάσει της οποίας ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που ξεκίνησε κατά του κλάδου μας πέρυσι.

Έκτος των μελών μας το παρόν έδωσε αντιπροσωπεία του Σωματείου Ταξί Αμαλιάδας «Ο Άγιος Χριστόφορος» με επικεφαλής τον Πρόεδρό του.

Ύστερα από εξαντλητικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίναμε τα εξής:

1. Δεν πρόκειται, μένοντας απαθείς παρατηρητές, να προσυπογράψουμε την ληξιαρχική πράξη θανάτου του επαγγέλματός μας και τον κοινωνικό μας εξοβελισμό.

2. Οργανώνουμε τις μορφές αντίδρασής μας και πάλης από κοινού με τους συναδέλφους των Ταξί. Καλούμε δε σε συμπαράταξη και όλους τους υπόλοιπους κλάδους της μεταφοράς (ΚΤΕΛ, Τουριστικά), δεδομένου ότι η φωτιά φτάνει στην πόρτα τους.

3. Δηλώνουμε συμπαραστάτες σε όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες μας που αγωνίζονται να περισώσουν την αξιοπρέπειά τους. Όλοι μαζί , αυτοαπασχολούμενοι, υπάλληλοι, εργαζόμενοι, αγρότες συνταξιούχοι, εκπαιδευτικοί, ένστολοι, έχουμε υποχρέωση να αποκρούσουμε την επίθεση που δέχεται η Πατρίδα μας από τους τοκογλύφους και τους εγχώριους υπηρέτες τους.

4. Τις επόμενες μέρες, αφού ενημερωθούν τα ανώτερα συνδικαλιστικά μας όργανα, από κοινού με τα αντίστοιχα των λοιπών κλάδων της μεταφοράς θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κλέψει τον ιδρώτα το αίμα και τα ξενύχτια μας.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ.

                                               Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Κορδαλής                                Παναγιώτης Γαλανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε εδώ το σχόλιό σου