Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση –Πρόσκληση


Προς
Σωματεία
Περιφερειακά Συμβούλια
Αθήνα 11/10/11
Αρ.Πρωτ.:547

Ανακοίνωση –Πρόσκληση
Η Διοίκηση σας ενημερώνει ότι βάση της απόφασης που ομόφωνα πάρθηκε από το Προεδρείο στην συνεδρίαση της 24/2/11 και της υποχρέωσής μας που απορρέει από τον Ν.1712 και το καταστατικό,
το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο θα γίνει Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο STANLEY.
ΚΑΛΟΥΜΕ
Όλα τα σωματεία να πάρουν μέρος στο συνέδριο .Η μαζική παρουσία όλων των συνέδρων θα ισχυροποιήσει την νεοεκλεγείσα διοίκηση να προωθήσει και προασπίσει τα δίκαια αιτήματα του κλάδου.
Ιδιαίτερα για το Σ/Ν του ΥΜΕ η συμμετοχή θα στείλει ηχηρό μήνυμα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση αφού οι βασικοί χειρισμοί του θέματος έχουν αποφασισθεί από τις μέχρι τώρα διαδικασίες στα κλαδικά μας όργανα .Γνωστοποιούμε ότι οι δαπάνες μετακίνησης και διανυκτέρευσης βαρύνουν τα Σωματεία.
Ζητάμε από τα σωματεία που δεν έχουν στείλει τα τελευταία πρακτικά αρχαιρεσιών να τα αποστείλουν μέχρι 21/10/11 στην Ομοσπονδία.
Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η εξόφληση προς την ΠΟΕΙΑΤΑ των αναλογούντων συνδρομών .
Στο προσεχές διάστημα θα ενημερωθείτε σχετικά για το ζήτημα αυτό από τον ταμία και θα παραλάβετε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου το οποίο θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα.
Όσοι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι τιμές μετά από προσφορά για τους συνέδρους είναι μονόκλινο 50€ , δίκλινο 60€ και τρίκλινο 75€ με πρωινό.
Για αυτό όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του ξενοδοχείου Stanley : 210 5241611 και ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΝ ότι είναι σύνεδροι για να συμπεριληφθούν στο εκπτωτικό πακέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε εδώ το σχόλιό σου