Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Χορήγηση νέων αδειών Επιβατηγών Δημοσίας Χρήσεως στη Χαλκιδική (3/9/2013)

                  


Σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε μία σεμνή τελετή στην οποία παραδόθηκαν στους δικαιούχους οι νέες άδειες Επιβατηγών Δημοσίας Χρήσεως, κατόπιν σχετικής προκήρυξης διαγωνισμού.
Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής εξέδωσε 37 νέες άδειες, 13 εξ αυτών επιβατηγών ειδικής μίσθωσης (μικρό λεωφορείο 9 θέσεων) και 24ων αδειών ΤΑΞΙ. Έδρα τους ορίστηκε όλη η εδαφική περιφέρεια της Χαλκιδικής.
Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Π.Κ.Μ. και Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος ευχήθηκε στους δικαιούχους καλή σταδιοδρομία στο νέο επάγγελμα που επέλεξαν. Τόνισε την ιδιαίτερη σημασία του επαγγέλματός τους τόσο στον Τουριστικό τομέα, όσο και στην καθημερινή μετακίνηση των πολιτών  σε απομακρυσμένες περιοχές του νομού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΚΜ κ. Παναγιώτης Γεωργόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Χαράλαμπος Σαρόγλου και Δημήτριος Μήτσιου καθώς και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε.Χ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε εδώ το σχόλιό σου