Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.

ΠΡΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Επιστολή για άμεση απάντηση
ΑΘΗΝΑ 20/09/2013   
                

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Γνωρίζετε  όλοι,  ότι στη Βουλή έχει κατατεθεί και συζητείται το νομοσχέδιο του ΥΜΕ το οποίο περιλαμβάνει σημαντικές ρυθμίσεις που αφορούν τον κλάδο.
Υπενθυμίζουμε ότι οι ρυθμίσεις  αυτές  είναι αποτέλεσμα των περιφερειακών συνδιασκέψεων και είναι θέματα που στοχεύουν στην θεσμική θωράκιση , στην επιβίωση και προοπτική του κλάδου.
Παρατηρείται το φαινόμενο τις τελευταίες μέρες, είτε πρωτοβάθμια σωματεία, 
είτε ράδιο ταξί που δεν είναι μέλη της Ομοσπονδίας να στέλνουν επιστολές στον Υπουργό Μεταφορών κ. Χρυσοχοίδη και στον πρόεδρο της επιτροπής κ.  Βλάχο και
να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις για πολλά θέματα και ειδικά για το τιμολόγιο.
Ενημερώνουμε όλους ότι,  η παράκαμψη του θεσμικού οργάνου που είναι η Ομοσπονδία , είναι  βασική αντικαταστατική  λειτουργία ,αποδυναμώνει και απονευρώνει τον κλάδο και βάζει τα διασπαστικά θεμέλια για το θεσμικό μας όργανο.
Στην εποχή που βρισκόμαστε ,έχουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά ανάγκη την ενότητα και την ενιαία έκφραση.
Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι,  η θέση της Ομοσπονδίας για την τιμολογιακή πολιτική  είναι αυτή που όλοι γνωρίζουμε και αποτυπώνεται στο νομοσχέδιο.
Το ζήτημα αυτό, έχουμε πει ότι,  θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στα όργανα του κλάδου προκειμένου να διαμορφώσουμε τη νέα πρόταση στο μέλλον.

Καλούνται ΑΜΕΣΑ  τα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας να υπογράψουν την παρούσα επιστολή  και να την στείλουν άμεσα με φαξ στην ΠΟΕΙΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε εδώ το σχόλιό σου