Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

                            ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την από μεριά της Ομοσπονδίας αιφνιδιαστική ανακοίνωση, για 24 ωρη απεργία αρχής γενομένης της 5ης  πρωινής της 8/9/2011, ο Νομός Χαλκιδικής, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου Χαλκιδικής, δεν θα συμμετάσχει σε αυτήν, για τους παρακάτω λόγους .
·        Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει εύλογο χρονικό διάστημα , ώστε να μελετήσουμε και στην συνέχεια  ενημερώσουμε  για το σχέδιο νόμου τους συναδέλφους μας .
·        Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε οι συνάδελφοι να ενημερώσουν ,για την ακύρωση των  είδη προκαθορισμένων  ραντεβού , είτε με μεμονωμένους πελάτες, είτε με τα τουριστικά γραφεία με τα οποία έχουν συμβάσεις έργου.
·        Θεωρούμε ότι αξίζουμε να έχουμε από την μεριά της ομοσπονδίας, στοιχειώδη ενημέρωση  για τις εξελίξεις και όχι να τις μαθαίνουμε από τα κανάλια .
·        Θεωρούμε ότι το σχέδιο νόμου  μας καταστρέφει, αλλά θα πρέπει πρώτα να το μελετήσουμε,  να γίνουν προτάσεις από μεριά μας και αν στην συνέχεια και αφού ολοκληρωθεί σε μια εβδομάδα, η περίφημη διαβούλευση και δεν γίνουν δεκτές, τότε η ομοσπονδία να καλέσει, είτε το κλαδικό συμβούλιο ώστε να γνωμοδοτήσει , είτε καλύτερα την Γενική Συνέλευση και να συναποφασίσουμε τις περαιτέρω κινητοποιήσεις .
·        Θεωρούμε ότι ο αγώνας χρειάζεται συλογικοτητα και όχι αποφάσεις παρορμητισμού  σε τόσο σοβαρά ζητήματα. Σχεδιασμός κινήσεων και όχι προχειρότητες .

Τέλος το σωματείο Χαλκιδικής επέδειξε κατά τις  προηγούμενες  κινητοποιήσεις  στάση ευθύνης και σοβαρού αγώνα διατηρώντας δυο μπλόκα στους κόμβους Τρίγλιας και Αγ. Προδρόμου και οργανώνοντας κινητοποιήσεις  καθημερινά και είναι έτοιμο να το ξανά πράξει εάν  η ηγεσία του κλάδου δείξει την δέουσα σοβαρότητα ,υπευθυνότητα  και προπαντός συλλογικότητα αποφάσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε εδώ το σχόλιό σου