Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μουρμούρα από τα πεθερικά του Ραγκούση για τα ταξί


«Κόκκινο πανί» αποτελεί για τους ιδιοκτήτες ταξί σε όλη τη χώρα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης. Για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, όμως, που προβλέπει την πλήρης απελευθέρωση του επαγγέλματος φαίνεται......
πως υπήρξαν και ενδοοικογενειακές αντιδράσεις.

Ο υπουργός κ. Γιάννης Ραγκούσης έχει πεθερικά του επαγγέλματος και η πεθερά του κυρία Ειρήνη Ρούσσου, που μένει μόνιμα στην Πάρο δηλώνει: «Ο Γιάννης πρέπει να βρει μια λύση».

Από τη πλευρά του, ο 69χρονος πεθερός του υπουργού, Παντελής Ρούσσος, δημοτικός σύμβουλος και ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στην Πάρο, αποκαλύπτει στο «Πρώτο Θέμα» τον προβληματισμό του σχετικά με το νομοσχέδιο που προωθείται από την κυβέρνηση για την απελευθέρωση του επαγγέλματος. Μάλιστα, όπως εξομολογείται, έχει συζητήσει πολλές φορές το θέμα με τον γαμπρό του, εφιστώντας του την προσοχή στίς αποφάσεις που λαμβάνει.

«Εχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του. Του είπα ότι τα πράγματα δεν είναι απλά και πως θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το θέμα. Του μίλησα την άλλη φορά και του είπα κάποια πράγματα. Δεν θέλω να σας πω τι, αλλά τώρα που θα ξανάρθει πάλι θα του μιλήσω». Ο κ. Ρούσσος, αν και έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από το επάγγελμα του αυτοκινητιστή, φαίνεται πως τάσσεται περισσότερο στο πλευρό των πρώην συναδέλφων του. «Η τρόικα μας κυβερνάει τώρα; Δεν μπορώ να καταλάβω πλέον. Εδώ, πάντως, το νησί δεν χωράει άλλα ταξί. Μόνο το καλοκαίρι έχουμε δουλειά. Θέλω να πιστεύω ότι ο γαμπρός μου θα το κοιτάξει και θα βρει μια λύση καλή. Νομίζω ότι δεν θα το τραβήξει στα άκρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αυτοκινητιστής που αγόρασε την άδεια από τα πεθερικά του υπουργού δεν την έχει ακόμη ξεχρεώσει, γιατί το ποσό ήταν υπέρογκο και δεν έχει κάνει απόσβεση.

Ο αυτοκινητιστής, Γιάννης Πετρόπουλος δηλώνει, μάλιστα, πως εάν προχωρήσει το νομοσχέδιο θα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε εδώ το σχόλιό σου