Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Άφιξη Ραγκούση στον Έβρο εν μέσω αποδοκιμασιών

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012, 20:02
Άρχισε και επίσημα πριν από λίγη ώρα η περιοδεία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Ραγκούση, στον Έβρο. Ο κ. Ραγκούσης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με την απογευματινή πτήση της Olympic Air και προτίμησε να μην κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ωστόσο επιφυλάχθηκε να κάνει δηλώσεις αύριο, λέγοντας ότι θα κάνει και μία γενικότερη πολιτική τοποθέτηση.

O κ. Ραγκούσης θα επισκεφτεί στρατιτωικές μονάδες σε όλη την επικράτεια του Έβρου (συμπεριλαμβανομένων και των δύο Μεραρχιών) και το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφτεί το φυλάκιο των Κήπων απ' όπου και συνοδεύομενος από την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Όλγα Ρενταρή θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη για τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Άφιξη εν μέσω αποδοκιμασιών


Εν τω μεταξύ η άφιξη του κ. Ραγκούση στον αερολιμένα "Δημόκριτος" άναψε τα αίματα των ιδιοκτητών ταξί που είχαν βάρδια στη πιάτσα του αεροδρομίου και οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο των αφίξεων και τον προπηλάκισαν (λεκτικά), διαμαρτυρόμενοι για το Νομοσχέδιο που είχε προωθήσει από τον προηγούμενο υπουργικό του θώκο και το οποίο εκτιμούν ότι θίγει τα συμφέροντα τους.
Οι ταξιτζήδες παρέμειναν πίσω από το συρματόπλεγμα του χώρου προσγείωσης, εν τούτοις ο Υπουργός προτίμησε να μην τους πλησιάσει και αποχώρησε συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του.

Πηγή: evros.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε εδώ το σχόλιό σου