Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τερζάκης Λευτέρης



  ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ                                ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ!
                                                                                            Εκείνο που ο καθένας μας αντιλαμβάνεται είναι πως η Πολιτική έχει πια απροκάλυπτα εξελιχθεί  Φαρσοκωμωδία και δίνει καθημερινά στο  Δελφινάριο Λαϊκές Απογευματινές.
Ανεξάρτητα με τι γλώσσα μας μιλάνε (ξύλινη, τσίγκινη, πέτσινη) και αντιδικούν μεταξύ τους οι δύο μεγάλοι θίασοι  εκείνο που ο καθένας μας αντιλαμβάνεται είναι πως στερούνται ήθους, αξιοπρέπειας και σοβαρότητας: Το Κομματικό συμφέρον και η Καρέκλα τους. Σαφέστατα πρόκειται για ανεπάγγελτους και αεριτζήδες του Κερατά.
Δεν ευθύνονται όμως όλοι αυτοί αλλά εμείς που όχι μόνο τους ανεχόμαστε αλλά τους ψηφίζουμε ξανά, ξανά και ξανά.Ποια δημοκρατία, ποια κόμματα ,πια πολιτική, ποιοι πολιτικοί.
 Ήθελα να γνωρίζω, υπάρχουν ακόμα πολίτες που πιστεύουν πως αυτοί οι θλιβεροί Θίασοι- Μπουλούκια που καταχρέωσαν την Ελλάδα έχουν δικαίωμα να δηλώνουν Κόμματα και Πολιτικοί ;
 Μέσα σε αυτό το χρεοκοπημένο τοπίο πως είναι δυνατόν κάθε Κλάδος
  να σκεφθεί  και να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά του προβλήματα;

                       ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕΙΑΤΑ

Στο πρόσφατο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί από τα  21 μέλη που εξελέγησαν για το Διοικητικό Συμβούλιο τα 7 μόνο είναι από την Αθήνα και τα 14από
την Περιφέρεια. Έτσι δεν δικαιούμεθα  πλέον στον Κλάδο μας να εκφράζουμε διαμαρτυρία για Αθηνοκεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο.
Βεβαίως η Αθήνα παραμένει για κάθε Κλάδο το Φαιό Τοπί﨨 για ανάπτυξη Κλικών για Παρασκήνιο, Διαπλοκή, Ιδιοτέλειακαι γενικότερη δράση Αεριτζήδων για κάθε Κλάδο !
Εναπόκειται επομένως στα 14 στελέχη του Κλάδου των Ταξί από την Περιφέρεια να αποδείξουν στην πράξη από τη δραστηριότητά τους πως δεν εξελέγησαν με στόχο την Καρέκλα ή ως Γλάστρες για Μαϊντανό, Δυόσμο, Βασιλικό και άλλα μυρωδικά για κομματικά μαγειρέματα και νταβατζιλίκια. Στο μυαλό και στο χέρι τους είναι να αποδείξουν έμπρακτα σε όλους τους συναδέλφους πως θα εργαστούν για να αλλάξουν
το διαβρωμένο συνδικαλιστικό σκηνικό με σωστή ενημέρωση και απόλυτη διαφάνεια.

Δεν υποτιμώ κανέναν συνάδελφο αλλά ο Κλάδος δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν και στην τριετία 2012-2014 οι συμπεριφορές της προηγούμενης θητείας όπου μόνος ο πρόεδρος είχε¨στεγανά¨ έκανε ότι γούσταρε χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς κανένας να αντιδρά!

                                                    terzakis@freemail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε εδώ το σχόλιό σου