Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Το ¨Σύστημα¨ δεν μετράει πια Κεφάλια, μετράει…Πόδια!

   Από τον Λευτέρη Τερζάκη: ¨ Κάτω τα Πόδια – Ψηλά το Κεφάλι¨

Δεν γνωρίζω τι έπαθαν τελευταία ρε παιδιά διάφοροι Πολιτικοί και Συνδικαλιστάδες που οφείλουν την ύπαρξή τους αποκλειστικά στο¨Σύστημα¨  το οποίο στηρίζουν, τρέφουν, τρέφονταιαπό αυτό και τώρα το Καταγγέλλουν (?)
Ασφαλώς και θα το έχετε προσέξει, φοριέται πολύ στα ΜΜΕ τώρα τελευταία.

Για ότι δεν πάει καλά σε αυτόν τον τόπο, για ταλεφτά που φαγώθηκαν, τις μίζες, τις αρπαχτές του δημοσίου χρήματος, τις πελατειακές σχέσεις, τους παράνομους διορισμούς, την αναξιοκρατία, την διαπλοκή, τον συμψηφισμό σκανδάλων  και το γεγονός πως  από δική τους αποκλειστικά σχεδόν ενοχή η Χώρα οδηγήθηκε στην ανυποληψία, την απαξίωση και τη χρεοκοπία.
Για όλη αυτή την εγκληματική και αξιόποινη συμπεριφορά τα Γρανάζια του Συστήματος υποστηρίζουν τώρα πως δεν ευθύνονται τα ίδια αλλά το ¨Σύστημα¨!

- Ακόμα χειρότερο όμως είναι  πως υπάρχουν ανάμεσά μας αρκετοί  ταλαίπωροι πολίτες που όχι μόνο δεν ευνοήθηκαν αλλά ζημιώθηκαν σοβαρά  και κατά συρροή από τις συμπεριφορές του συστήματος αλλά εκείνοι εξακολουθούν να φορούν παρωπίδες και να στηρίζουν τα Γρανάζια του Συστήματος στην Πολιτική και τον Συνδικαλισμό που τώρα προσποιούνται ότι το καταγγέλλουν. Τι να πει και τι να υποθέσει κανείς.
Μήπως τελικά είμαστε άξιοι της τύχης μας;

- Αυτή την περίοδο της ¨Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας¨ Ο Στρατηγικός Εταίρος και ό έτερος Εταίρος που μετέχει μεν αλλά δεν Συγκυβερνά έχουν αποκλειστικό τους Στόχο τις Εταίρες. Και Εταίρες για  όλους αυτούς δεν θεωρούνται πια οι γυναίκες ελευθερίων ηθών που έχουν δύο πόδια αλλά οι Καρέκλες που έχουν τέσσερα και όταν καταφέρουν να τις διατηρήσουν θα υποχρεώσουν και την Κοινωνία να σηκώνει και τα δικά της πόδια.  
- Οι Επιβήτορες των Λαών  και τα Γρανάζια του Συστήματος δεν μετράνε πια Κεφάλια, φοβούνται γιατί γνωρίζουν πως τα Κεφάλιαέχουν Εγκέφαλο και μπορεί να έχουν και Μυαλό. Μετράνε μόνο Πόδια γιατί μπορούνμε σχετική ευκολία να σε αναγκάζουν να τα σηκώνεις ξανά και ξανά!

       15 Νοεμβρίου 2011      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε εδώ το σχόλιό σου